Over de auteurs

Koen van SantvoordKoen van Santvoord is freelance business journalist en auteur van diverse zakelijke publicaties. Hij schrijft al jaren voor bekende titels als Het Financieele Dagblad, Management Team, Sprout en Brookz. Tevens is hij co-auteur van het in 2007 verschenen handboek Hoe koop ik een bedrijf? Daarnaast is hij al jaren actief als internetondernemer, onder andere als mede-oprichter van Offerti.nl, een vraag- en aanbodsite voor zakelijke dienstverlening. In die rol deed hij zelf ervaring op met het kopen en verkopen van een bedrijf.

Wietze Willem MulderWietze Willem Mulder is journalist en manager online bij C365 Business Media. Hij studeerde journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle en werkte bij Dagblad van het Noorden en FEM Business. Daarna schreef hij als freelance journalist voor zakelijke titels als Brookz, deOndernemer, Eigen Bedrijf en Ondernemen! Tevens is hij co-auteur van het in 2011 verschenen handboek Hoe vind ik een investeerder? Sinds 2010 werkt hij als manager online voor C365 Business Media, waar hij verantwoordelijk is voor de website Brookz.nl.

Peter Rikhof

Peter Rikhof is journalist en mediaondernemer. Hij was o.a. hoofdredacteur van Management Team en bedenken van ondernemersplatform Sprout, waarmee hij werd genomineerd voor de LOF -prijs. In 2007 startte hij Brookz, dat is uitgegroeid tot het toonaangevend platform in de MKB-overnamemarkt. Hij is daarnaast oprichter van Brookz.nl en mede-auteur van Hoe koop ik een bedrijf? en Hoe vind ik een investeerder? Als ondernemer heeft hij ervaring opgedaan met het kopen en verkopen van twee bedrijven.